Marhuľovica Kleiner XO po destilácii odpočíva päť a pol roka vo vypálených dubových sudoch a potom ešte 15 mesiacov v sudoch po sherry Oloroso. Fľašovaná je bez použitia filtrácie, čím si zachováva mimoriadne plnú ovocnú chuť s viditeľnými tónmi suchého sherry
Apricot XO získala striebornú medailu v kategórii ovocných destilát na svetovej súťaži San Francisco World Spirits Competition 2017.
Distillery Kleiner, ktorá sídli v Žešov neďaleko Prostějova, sa právom radí medzi najlepších českých výrobcov ovocných destilátov. Od zberu ovocia až po stáčanie do fliaš sa všetko robí ručne a výhradne v malých sériách, obmedzených na niekoľko tisíc fliaš ročne. S produktami z limitovanej exkluzívnej malosériovej výroby z dielne Distillery Kleiner radi pracujú prestížne TOP reštaurácie a bary, vrátane reštaurácií s michelinskou hviezdou.