Wild Pin (divoký špendlík / mirbelka), rastie voľne ako ker v regióne Moravy na okraji poľných ciest alebo rybníkov. Vďaka extrémnej náročnosti trvá ručný zber 4 - 6 týždňov pri dosiahnutí maximálnej vyzretosti ovocia.
Každý krok pri vytváraní Wild Pin od ručného zberu jednoodrodového ovocia až po konečný proces zrenia zaisťuje, že kvôli svojim prirodzeným vlastnostiam je zachytený konečný panenský duch (spirit) prírody.
Na rozdiel Silver Plum sa Wild Pin fermentuje vrátane kôstok a destiluje sa za použitia trojstupňovej destilácie. Chuť a vôňa sa snúbi s nádychom marcipánu. Elegantný ovocný Wild Pin je výsledkom destilácie v súlade s prírodou.
Wild Pin získal bronzovú medailu v kategórii ovocných destilátov na svetovej súťaži San Francisco World Spirits Competition 2016.
Distillery Kleiner, ktorá sídli v Žešov neďaleko Prostějova, sa právom radí medzi najlepších českých výrobcov ovocných destilátov. Od zberu ovocia až po stáčanie do fliaš sa všetko robí ručne a výhradne v malých sériách, obmedzených na niekoľko tisíc fliaš ročne. S produktami z limitovanej exkluzívnej malosériovej výroby z dielne Distillery Kleiner radi pracujú prestížne TOP reštaurácie a bary, vrátane reštaurácií s michelinskou hviezdou.